sodrasidan.se – Nyheterna som du borde veta om

Modenyheter inför sommaren

Det vankas vår i knutarna och innan vi hinner reagera så är sommaren här igen. Självklart har denna sommar många modenyheter som är värda att rapportera om. Både kvinnor och män kan glädjas åt ett snyggt mode i sommar. För kvinnor är det som alltid sommarklänningen som är i fokus och för män är det förvånande nog höga kavajbyxor som är tillbaka i modet. Avslappnade färger med undantag för en dos av klara nyanser är det som kommer synas mest.

För kvinnor

Som kvinna är det främst snygga sommarklänningar man brukar vilja shoppa när det börjar bli varmare i luften. Denna sommar är det främst stilfulla klänningar i ljusa färger som dominerar. Det är framförallt pastellfärger som kommer vara eftertraktat och då särskilt blå eller gröna nyanser. Även blommor ligger i framkant och blir ett populärt mönster på sommarklänningar. Du kommer dessutom att se många sommarklänningar med små knytdetaljer och tyger som går omlott. Ledord för sommarens klänningar är klassiskt och elegant med en sexig framtoning.

För män

Denna sommar kommer du se män som klär sig stiligt med höga kavajbyxor och loafers. Även klassiska jeansbyxor som aldrig tycks falla ur modet kommer vara fortsatt populärt även i sommar. Gällande färger så är det precis som hos kvinnorna nyanser av pastell som dominerar. Men även mer utmärkande färger som klar röd, grön och blå kommer ligga på inköpslistan för män som gillar att synas. På överkroppen är det en avslappnad silhuett som kommer vara mest förekommande. Särskilt löst sittande kavajer och skjortjackor blir modernt för männen i sommar.

Du kanske också gillar