sodrasidan.se – Nyheterna som du borde veta om

Spännande nyhet som gör det enklare att hitta ett kontor

Har företaget expanderat i en farlig fart? Får ni inte längre plats i era gamla lokaler? En sådan situation, även om den är positiv, kan göra vilken företagare som helst lite nervös. Hur hittar man egentligen ett bra kontor att hyra som dessutom har bra villkor? Det ska vi berätta här.

Kontor efter dina behov

Kontoret är en av de platser många tillbringar stora delar av sitt liv på. Som arbetsgivare är det därför viktigt att se till att de anställda får arbeta i en trivsam miljö. Visserligen dyker det upp nya kontorshotell hela tiden, men hur vet man att de är bra, har rimliga villkor samt passar ens behov? Med hjälp av plattformen Workaround kan jobbet att hitta ett nytt kontor bli så mycket enklare. Här kan du enkelt hitta ett kontor med några enkla knapptryck. Tjänsten täcker dessutom alla de större städerna i landet. Allt du behöver göra är egentligen att välja var du vill att kontoret ska ligga samt hur många platser du behöver. Tjänsten tar sedan fram flera passande kontor för dig att välja bland. Här hittar du enkelt de hetaste kontorsplatserna i landet.

Workaround är mycket mer än en söktjänst

Workaround lämnar dig dock inte där. När du hittat några alternativ som du tycker verkar passa dig hjälper de dig även med att förhandla villkor så att du får ett riktigt bra avtal. Det kan vara extra bra om du valt ett så kallat grönt kontor då de tenderar att ha högre hyror.

När det är dags för att flytta in i det nya utrymmet finns Workaround med även här. De ser till att övervaka hela inflyttningsprocessen och ger dig dessutom rabatter på vägen så att det blir enklare att komma igång på den nya arbetsplatsen.

Att ta hjälp med att hitta ett nytt kontor gör att du frigör tid som du istället kan lägga på annat. Som företagare vet du säkert att tid alltid är pengar, något som gör denna tjänst extra bra. Du behöver med andra ord inte längre bara drömma om drömkontoret. Det finns nämligen bara några knapptryck bort.

Du kanske också gillar