sodrasidan.se – Nyheterna som du borde veta om

Konserter i Sverige 2022

Under 2021 kommer det flera artister till Sverige för att hålla en konsert men självklart kommer även våra svenska kändisar att spela på arenor runt om i Sverige.

Molly Sanden

Molly Sanden kommer att åka ut på sin allra första arena turne under år 2022, självklart i Sverige. På denna turne kommer hon att bjuda på alla möjliga låtar, allt från ”Sand” till ”Större”. Om man vill uppleva en magisk konsert med Molly Sanden så är det dags att köpa sina biljetter redan nu, då de säkerligen kommer att ta slut väldigt fort.

Ed Sheeran

Ed kommer att åka ut på en världsturne under 2022 och kommer självklart att spela även i Sverige, Ed har faktiskt flera spelningar planerade i Sverige under sin turne. Denna världsturne är en turne efter Eds senaste album och förhoppningsvis kommer vi att få lyssna till såväl nya låtar och även gamla låtar från Ed Sheeran.

Under 2022 hoppas vi självklart att Coronan har lagt sig en hel del så att konserterna kan bli av 2022 i alla fall. Kommer du att gå på någon konsert nästa år? Vilken konsert ska du gå på i så fall?

Du kanske också gillar