sodrasidan.se – Nyheterna som du borde veta om

Nu kan du köpa tobaksfritt snus!

Faktum är att du läste helt rätt! Det finns något så revolutionerande som tobaksfritt snus och denna nyhet kallas även för vitt snus. Detta vita snus har många fördelar som du kan läsa mer om nedan.

Fördelar med tobaksfritt snus

När det gäller alla aspekter av till exempel hälsa och hudvård ska du alltid satsa på kvalitet och det gäller även något så motsägelsefullt som snus. Snus tillverkas som bekant av tobaksindustrin och har länge ifrågasatts med tanke på negativ inverkan på just hälsan. Tobaksindustrin själv menar dock att det faktiskt inte finns några belägg alls för att snus varken skulle vara skadligt eller öka risken för diverse sjukdomar. Tvärtom sägs snus öka välbefinnandet och till och med motverka sjukdomar som MS och Alzheimers. Hur tobaksindustrin än vänder och vrider på sina argument kan den väl inte komma ifrån att tobak och nikotin är inte bra för hälsan. Där hade vi dock fel allihop eftersom marknadens allra hetaste nyhet handlar om tobaksfritt och nikotinfritt snus. Fördelarna är många:

  • Inget nikotin.
  • Inga missfärgade tänder.
  • Fräsch doft.
  • Nya smaker.

Marknadsförs med hjälp av kändisar

Samtidigt som nyheten om tobaksfritt snus har revolutionerat tobaksindustrin utsätts den också för en hel del kritik. Unga människor lockas att prova på snusande helt enkelt eftersom det vita snuset marknadsförs av influencers och kändisar i deras egen ålder. Denna typ av reklam lockar unga att använda snuset som en modeaccessoar och som en del av en cool livsstil. Alla vill se lika häftiga ut som den hetaste kändisen på sociala medier som får betalt för att marknadsföra produkten.

Läs mer på haypp.com

Är du intresserad av att själv bilda dig din egen uppfattning om denna tobaksfria nyhet kan du surfa in på www.haypp.com och ta del av det stora utbudet av tobaksfri snus. Här kan du hitta smaker som bland annat Ice tea peach, Espresso mini, Violet licorice, Wild lavender, Mango tango, Creamy coffee, Ginger blood orange, Jalapeño lime, Black cherry, Fizzy cola och Apple mint. Samtliga smaker tilltalar både tjejer och killar, vilket ytterligare spär på kritiken att den här typen av reklam sviker ungdomar som tror att de undkommer alla hälsoskadliga effekter om snusen är tobaks- och nikotinfri.

Du kanske också gillar